Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην πίεση που υπάρχει και στη βελτίωση που θα υπάρξει μετά τη διακοπή των διακοπών των Χριστουγέννων.

Οι δηλώσεις του μπακ του ΠΑΟΚ στο Open TV:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Κερδίσαμε ένα φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Θέλαμε πολύ τη νίκη πριν τη διακοπή των γιορτών, αυτή ήρθε, πάμε με καλή διάθεση στη διακοπή και θέλουμε να γυρίσουμε για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Δε νομίζω ότι κάναμε πολλά λάθη. Έχουμε αρκετή πίεση, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα. Μετά από την ήττα της Κυριακής, και η πίεση για τη νίκη μας έφερε κάποια λάθη, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την προσαρμογή με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο: «Δεν είναι πολύ εύκολο. Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση να καταλάβουμε αυτά που ζητάει. Στη συνέχεια νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε και στο γήπεδο».

Για τη δική του κατάσταση μετά και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό: «Νιώθω αρκετά καλά. Όχι τόσο καλά όσο πριν, βέβαια. Έλειψα ένα μήνα και ο κορονοϊός με επηρέασε αρκετά. Δουλεύω για να έρθω στο ίδιο επίπεδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Πηγή: gazzetta.gr