Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε χθες βράδυ στο Σέφιλντ  απέναντι στην Γιουνάιτεντ, την δέκατη συνεχή εκτός έδρας νίκη στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Μία επίδοση που οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιράζονται με την Τότεναμ, κάτι που οι Λονδρέζοι είχαν καταφέρει το 1960. Καλύτερο ρεκόρ έχει, η Τσέλσι με 11 νίκες το 2008 και η Μάντσεστερ Σίτι επίσης με 11 συνεχόμενες νίκες το 2017.

Επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη ομάδα στην Αγγλία εδώ και 60 χρόνια που σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ σε δέκα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

«Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γκολ τους, στο τέλος υποφέραμε πάρα πολύ για τα δικά μου μέτρα. Ο Χέντερσον έκανε λάθος στο πρώτο γκολ αλλά μετά συμπεριφέρθηκε πολύ καλά σώζοντας το αποτέλεσμα με σημαντικές αποκρούσεις. Τέλος, ο Μαρσιάλ σκόραρε επίσης, επιβεβαιώνοντας ότι  χρειαζόμαστε και τους τρεις επιθετικούς μας», είπε χαρούμενος ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το τέλος του ματς.

Η ήττα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημιούργησε επίσης ένα νέο αρνητικό ρεκόρ.

Καμία ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας δεν έχει κερδίσει ποτέ λιγότερους πόντους σε 13 παιχνίδια (μόνο έναν).