Μεγάλη ήταν η χθεσινή (08/12) ημέρα στα Σπάτα, όπου άπαντες στην ΑΕΚ ασχολήθηκαν με το πώς θα γυρίσει… το χαρτί, έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Δεν ήταν μόνο οι παίκτες και ο προπονητής που προσπάθησαν να βρουν τη ρίζα του κακού, υπήρξαν παρεμβάσεις τόσο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και από αντιπροσωπεία της Original 21.

Υπενθυμίζεται ότι, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου και μίλησε στους παίκτες, για να τους στείλει το μήνυμα πως τα… συγχωροχάρτια τελείωσαν. «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε!», τους είπε -μεταξύ άλλων.

Όσο για τα περίπου 50-60 μέλη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών του «δικεφάλου», που πήγαν στην προπόνηση και τα είπαν… χύμα και με πολλά «γαλλικά» στους παίκτες, μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα εξής: «Δεν σέβεστε τη φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτήν τη φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας!».

Όπως αναφέρουν τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, ο Μάσιμο Καρέρα εξήγησε στους παίκτες του πως αυτή η επίσκεψη ήταν μία ένδειξη αγάπης των οπαδών προς την ομάδα. «Αυτή η αντίδραση προέρχεται από την αγάπη του οπαδού για την ομάδα. Τα έχω ζήσει και εγώ ως ποδοσφαιριστής και συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες του κόσμου. Το θέμα είναι εμείς να δείξουμε και πάλι το πνεύμα της ομαδικότητας, να είμαστε ένα και να τους κερδίσουμε και πάλι», φέρεται να τους είπε.

Οι ποδοσφαιριστές, από την πλευρά τους, έδειξαν ότι αντιλαμβάνονται τη σημασία και τα αίτια της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας και υπογράμμισαν πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αντιστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση. Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσαν και πριν συμβούν όλα αυτά, ωστόσο τα όσα έγιναν χθες αποτελούν έναν έξτρα λόγο για να δοθούν απαντήσεις.