Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο (25/11, 19:55) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμη και ένας βαθμός κόντρα στο απόλυτο φαβορί του ομίλου τους, θα είναι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει αυτήν τη σεζόν στο Champions League.

Ακόμη πιο σημαντικό θα είναι εάν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είναι αρκετά. Ο Πορτογάλος τεχνικός ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον Ραφίνια για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι πως ο Βραζιλιάνος θα τα καταφέρει.

Ο πολύπειρος μπακ χαφ αποχώρησε ως τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό ανησύχησε τους «ερυθρόλευκους», καθώς στα πλάγια της άμυνας υπάρχουν απουσίες, ενώ το ίδιο ισχύει και στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς δεν υπολογίζονται Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά και Μπρούμα.

Ο Ραφίνια δείχνει αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει απέναντι στους «πολίτες», ακόμα και με ένεση, για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Πρόκειται για μία περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής το παίρνει πάνω του, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή και το επιτελείο του.