Η υπόθεση για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό περνάει στο «ψητό», καθώς οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει τις άλλες δύο πλευρές για το ενδιαφέρον τους για τον Ισλανδό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την ολλανδική ομάδα για να κάνουν δικό τους τον διεθνή φορ, τον οποίο κοστολογεί στα 9 με 10 εκατ. ευρώ.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως δεν έχει ενδιαφερθεί άλλος σύλλογος για τον 25χρονο παίκτη, με τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος Τότεναμ και Λεβερκούζεν να μην ισχύουν.

Επίσης, με δέλεαρ τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του πιθανότητες να αποκτήσει τον Φινμπόγκασον για τον οποίο ενδέχεται να διαθέσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ!

Λογικά οι επαφές των δύο συλλόγων θα ενταθούν από Δευτέρα, όταν και αναμένεται να «τρέξουν» αρκετές από τις μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών.

Μάλιστα, και ο Ισλανδός επιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, αφού του δίνει την προοπτική να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο – μέσω και της παρουσίας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο παραμένει για τους πρωταθλητές Ελλάδας και η υπόθεση του Νόρντιν Αμραμπατ.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι (μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι πρόεδροι των δύο ομάδων διατηρούν άριστες σχέσεις), η οποία θα πάρει σε δύο δόσεις τα χρήματα από τη μεταγραφή του Μαροκινού εξτρέμ.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος – στον οποίο έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ με σταδιακή αύξηση – επιθυμεί να αγωνιστεί στον ελληνικό σύλλογο, χωρίς να αυτό να γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Τέλος, ο Γιάννης Βρέντζος και ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται από χθες στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League, ενώ αναμένεται να έχουν και επαφές με εκπροσώπους άλλων συλλόγων και ατζέντηδες ποδοσφαιριστών, αφού σε τέτοιες συναντήσεις γίνονται και μεταγραφικές συζητήσεις, ειδικά αυτήν την περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr