Την απόλυτη ειρωνεία της τύχης ζει ο άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπερνάρντ, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ για χάρη της νεόπλουτης Σαχτάρ. Τα εκατομμύρια που παρέσυραν το Βραζιλιάνο διεθνή στην Ουκρανία, του βγήκαν… ξινά, αφού η χώρα βιώνει τα δεινά του εμφυλίου.

Οι απειλές για ανεξαρτητοποίηση του Ντόνετσκ, ανησυχούν τους πολλούς ξένους που αγωνίζονται στην ομάδα. Την κατάσταση αυτή θέλουν να εκμεταλλευτούν η Άρσεναλ και η Τότεναμ επιδιώκοντας να αγοράσουν τον παίκτη πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μινέιρο, δεν βιάζεται και όπως δήλωσε στο «Globo Esporte» τις όποιες αποφάσεις του θα τις πάρει μετά το Μουντιάλ.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον, ακόμη. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών που φεύγουν από την ομάδα. Θα αποφασίσω μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, για το τι θα κάνω».

Ο 21χρονος άσος συνέχισε για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία: « Δεν μπορώ να μιλήσω για την κατάσταση στην Ουκρανία, γιατί δεν μου επιτρέπεται. Όμως αυτά που έχω ζήσει εγώ και η οικογένεια μου ήταν πολύ δύσκολα».

Πηγή: Sport-fm.gr