Μειώνονται σταδιακά τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς αρχίζει να αδειάζει το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού ενόψει του σαββατιάτικου (7/11) αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, του τελευταίου ματς των «πράσινων» πριν από το νέο «παράθυρο» των Εθνικών Ομάδων στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε την Τετάρτη (4/11) και τους Χουάνκαρ, Ιωαννίδη να επιστρέφουν σε φουλ πρόγραμμα, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς που τους κράτησαν έξω για αρκετές εβδομάδες. Ειδικά ο πρώτος δείχνει πλέον να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αναμένεται να «μπει» στην αποστολή του σαββατιάτικου ματς.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης (3/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ και Αντονίτο. Θεραπεία έκανε ο Πούγγουρας και ο Μολό που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.