Στην Αγγλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μίκαελ Λάουντρουπ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί διεμήνυσε στην ηγεσία της ομοσπονδίας ότι ο Δανός τεχνικός θα εξέταζε σοβαρά την προοπτική να κάτσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Θετική διάθεση υπάρχει από πλευράς Μίκαελ Λάουντρουπ, όμως θα πρέπει να συζητηθεί το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι αρχικές απαιτήσεις του πρώην προπονητή της Σουόνσι φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο τα «θέλω» του Δανού μπορεί να αλλάξουν όταν φτάσει η ώρα της διαπραγμάτευσης.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι όσο περνάει ο καιρός τόσο θα ρίχνουν το κασέ τους οι υποψήφιοι τεχνικοί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συμπερασματικά, ναι μεν είναι δύσκολη περίπτωση ο Μίκαελ Λάουντρουπ, αλλά όχι αξεπέραστη.

Έριξε τις απαιτήσεις του ο Γιολ

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος είναι ο Μάρτιν Γιολ.

Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ είχε έρθει το περασμένο διάστημα στην Αθήνα, μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, αλλά δεν υπήρξε προφορική συμφωνία, όπως με τον Μάρκο Ταρντέλι.

Σε πρώτη φάση, ο Ολλανδός προπονητής αξίωνε περίπου 900.000 ευρώ τον χρόνο χωρίς τα μπόνους, ενώ τώρα φαίνεται να έχει πέσει στα 650.000 ευρώ.

Με λίγα λόγια, ο πρώην τεχνικός του Γιώργου Καραγκούνη στη Φούλαμ παραμένει μέσα στο παιχνίδι της διαδοχής.

Πηγή: sport-fm.gr