Με αντίπαλο την Ομόνοια στην Τούμπα (19:55, Cosmote Sport 3HD) αρχίζει ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa League.

Οι ασπρόμαυροι ήλπιζαν και περίμεναν ότι φέτος θα αγωνίζονταν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League, αλλά στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ όλα στράβωσαν για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά είναι στους ομίλους του Europa League και καλείται να πάρει μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου, στον οποίο πλην της Ομόνοιας βρίσκονται και οι Αϊντχόφεν και Γρανάδα.

Δεν είναι εύκολο γκρουπ επομένως και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να πάρουν σήμερα το τρίποντο κόντρα στους Κύπριους, έστω και χωρίς τον Ελ Καντουρί και Κρέσπο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη (21/10) με την τελευταία προπόνηση και με τον Φερέιρα να έχει δείξει τις σκέψεις του για την 11άδα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλη, Μάτος, Σβαμπ, Νινούα, Τζόλη, Α. Ζίβκοβιτς και Τσόλακ.