Με δύο γκολ του Μπαράλες και ένα του Λουίς Φερνάντεθ, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΛ, η οποία έχει μόλις ένα βαθμό.

Το ματς ξεκίνησε με μια ευκαιρία για κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 10′ με το πλασέ του Πινακά και τους φιλοξενούμενους να φλερτάρουν με το γκολ στο 12′ με το σουτ του Μπαράλες εντός περιοχής. Αυτό τελικά, το γκολ δηλαδή, ο Αστέρας το έβαλε στο 42′ με την κεφαλιά του Μπαράλες, που βρήκε στόχο αυτή τη φορά, μετά τη σέντρα του Κώτσιρα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει για να ισοφαρίσει αλλά δεν ήταν τόσο καλή, ενώ όταν έφτασε κοντά στο 1-1, στο 70′, ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ηλιάδη, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία λίγα λεπτά μετά «κλείδωσε» το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, στο 75’ο Τιλίκα έστρωσε για τον Μπαράλες και αυτός πλάσαρε από κοντά για το 0-2, με το οποίο ο Αστέρας πήγε στους επτά βαθμούς, αφήνοντας στον ένα και στην προτελευταία θέση την ΑΕΛ, η οποία μείωσε σε 1-2 στο 89′ με κεφαλιά του Μούζεκ, για να δεχθεί όμως και τρίτο γκολ στο 94′ από το πλασέ του Λουίς Φερνάντεθ στην κενή εστία.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (71′ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (71′ Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (56′ Τρούγιτς), Πινακάς, Πλατέλλας (85′ Ζαχαράκης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72′ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι, Σίτο (61′ Τιλίκα), Ριέρα (61′ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (88′ Ορόσκο).