Να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο σε μια «εχθρική» έδρα που της αρνήθηκαν να αγωνιστεί για την Ευρώπη και λίγο έλειψε να χάσει την αξιοπρέπεια και το κύρος της.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ψάχνει η ΑΕΚ για να ξαναμπεί για τα καλά στην υπόθεση «πρωτάθλημα». Η «Ένωση» θέλει να εκμεταλλευτεί το χτεσινό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και να βρίσκεται σε «απόσταση βολής».
Η ΑΕΚ ολοκληρώνει μια «καυτή» τριάδα αγώνων και θέλει να περάσει αλώβητη. Έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλά με την τεσσάρα στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη, πήρε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, και θέλει να περάσει από τη Ν. Σμύρνη απόψε.

Η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη μετά τα τελευταία επιτυχή (εκκωφαντικά θα έλεγε κάποιος σε σύγκριση με την ΑΕΚ πριν από μερικές εβδομάδες) αποτελέσματα. Όσο κι αν λέει ο Χιμένεθ ότι «δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια», εκείνος μάλλον έχει ένα και δεν το ξέρει.
Το απουσιολόγιο μεγάλο και βαρύ. Αλλά πριν μία εβδομάδα απέδειξε ότι δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Στο ματς με τον Πανθρακικό «φρεσκαρίστηκαν» και οι Λαγός – Τζεμπούρ, και τώρα μένει άλλο ένα «εχθρικό» παιχνίδι σε μία έδρα που πριν λίγο καιρό της αρνήθηκαν να αγωνιστεί για ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα
Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα, στα άκρα της άμυνας οι Αργυρίου (δεξιά) και Ντατόμο(αριστερά) με τον Καράμπελα να «καραδοκεί». Στο κέντρο της άμυνας θεωρείται βέβαιο ότι επιστρέφει ο Μανωλάς με παρτενέρ Δέλλα ή Νασούτι.

Στο κέντρο αναμένεται να αγωνιστούν οι Ντιόπ, Μάκος και Καφές. Ο Γκερέιρο μάλλον θα καθίσει στον πάγκο να πάρει κάποιες ανάσες. Στο δεξί φτερό θα είναι ο Λεονάρντο και στο αριστερό ο Λαγός με μόνο προωθημένο τον Τζεμπούρ.

Η κατάρτιση της ενδεκάδας θεωρείται δεδομένο ότι γίνεται με βάση ένα σύστημα 4-3-3 που έχει πλέον καθιερωθεί στη νέα ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr