Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Ολυμπιακό, έπειτα από την είδηση πως πέντε παίκτες της εθνικής Γουινέας, στην οποία είχε κληθεί και ο Μαντί Καμαρά, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Για τον λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» θα επιστρέψει νωρίτερα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η μόλυνση επιβεβαιώθηκε στους Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, Φρανσουά Καμανό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ιμπραχίμα Κονέ της Χάουγκεσουντ, Ιμπραχίμα Καμαρά της Μορεϊρένσε και Φλορεντίν Πογκμπά της Σοσό.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας δεν κατάφερε να διαφυλάξει ότι όλα θα κυλήσουν καλά για τους διεθνείς, βάζοντας ακόμη και τέσσερις παίκτες ανά δωμάτιο, με αποτέλεσμα να σκάσει η «βόμβα». Μετά από όλα αυτά υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές και το προγραμματισμένο για την Τρίτη (13/10) φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι ματαιώνεται.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Καμαρά επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους καθησύχασε λέγοντας πως δεν έχει συμπτώματα και ενημέρωσε πως θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα.

Βέβαια, μετά από όλα αυτά στους νταμπλούχους Ελλάδας σήμανε συναγερμός, ο διεθνής χαφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα περιμένει τα αποτελέσματα για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε, ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μαρσέιγ, στα οποία ο Πορτογάλος θα ήθελε να έχει διαθέσιμα όλα τα βασικά «εργαλεία» του.