Πολλά… ημίχρονα έχει το παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Νάπολι που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο οι Ναπολιτάνοι.

Οι «παρτενοπέι» λόγω δυο κρουσμάτων κορονοϊού φέρονται να ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο Τορίνο λόγω απαγόρευσης και αυστηρών κανονισμών.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της πήγε κανονικά στο γήπεδο, περίμενε, η αντίπαλός της δεν εμφανίστηκε και τώρα θεωρεί ότι πρέπει να της κατοχυρωθούν οι βαθμοί με 3-0 άνευ αγώνα.

Η Νάπολι είναι αποφασισμένη να εναντιωθεί σε οποιαδήποτε τιμωρία της επιβληθεί που δεν πήγε στο γήπεδο, υποστηρίζοντας πως έπραξε βάσει κανονισμών απολύτως νόμιμα κι όχι αυτόνομα.

Υπάρχει σενάριο που αναφέρει ότι εξετάστηκε το ενδεχόμενο να έπαιρνε αναβολή το παιχνίδι για το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, όμως, λόγω του πιεσμένου χρόνου στο καλεντάρι και της ανάγκης να φύγουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές για τις εθνικές ομάδες, δεν ήταν εφικτό να γίνει το ματς στο Τορίνο.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS