«Έχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία», τονίζει ο Μίροσλαβ Στοχ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού.

Ο σλοβάκος άσος αναφέρεται στα πολλά χρόνια που έχει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει έναν τίτλο και προσθέτει:

«Πλέον είμαστε πολύ κοντά σε έναν και πρέπει να τον φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη η πόλη ζει γι’ αυτό το ποδοσφαιρικό γεγονός και εμείς πρέπει να ανταμείψουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίροσλαβ Στοχ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του:

– Για την πρόκριση στον τελικό:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο τρόπαιο εδώ και 11 χρόνια, πλέον είμαστε πολύ κοντά σε έναν και πρέπει να τον φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Όλη η πόλη ζει γι’ αυτό το ποδοσφαιρικό γεγονός και εμείς πρέπει να ανταμείψουμε αυτούς τους ανθρώπους».

– Για την ατμόσφαιρα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Η ένταση αυτού του ντέρμπι ξεπέρασε κάθε άλλο που έχω παρακολουθήσει. Και στην Τουρκία υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτό τα ξεπέρασε. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί σε κάνουν να φρικάρεις και οι πυρσοί έκαψαν όλο το γήπεδο».

– Για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Η αποβολή μου στον πρώτο ημιτελικό δεν ήταν δίκαιη και στον Πειραιά ήθελαν να μας προκαλέσουν. Προσπάθησα να ξεχάσω την αποβολή μου στον πρώτο αγώνα».

– Για το ότι είχε καλή απόδοση στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Αυτό μου αρέσει. Αλλά θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν σκόραρα».

– Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:

«Κάθε χρόνο γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Δεν θα γίνει σε γήπεδο που είναι οικείο για τους δύο αντιπάλους. Τα εισιτήρια που θα μοιραστούν θα είναι ίσα. Έχουμε καλή συμπαράσταση από τους οπαδούς μας στα εκτός έδρας ματς, άρα δεν θα είναι κάτι διαφορετικό στον τελικό. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία».

Πηγή: sport-fm.gr