Μια ημέρα και κάποιες ώρες έμειναν για τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο επαναληπτικός των πλέι οφ του Champions League με αντίπαλο την Κράσνονταρ, με το πρώτο ματς -στη Ρωσία- να λήγει με ήττα 2-1. Ωστόσο, οι πιθανότητες πρόκρισης για τον «δικέφαλο» του Βορρά είναι πολλές και άπαντες στον σύλλογο θέλουν να της εξαντλήσουν.

Ένας από αυτούς που… καίγεται όσο λίγοι για να έρθει αυτή η σημαντική στιγμή για τους «ασπρόμαυρους», είναι ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε εκ νέους στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως όποιος κληθεί να παίξει κόντρα στους Ρώσους να δώσει το 100%.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς, η πρόκριση είναι στο χέρι μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα», ανέφερε ο Φερέιρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φέρεται να τόνισε: «Όποιος και να παίξει από τον αντίπαλο, θα τα δώσει όλα. Δεν έχουν τόση σημασία τα πρόσωπα σε τέτοια παιχνίδια».

Όσον αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται πως προβάδισμα έχουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Επίσης, φαίνεται να υπάρχουν και δύο διλήμματα για το βασικό σχήμα που αφορά τις επιλογές Κρέσπο ή Ουαγκέ και Τσόλακ ή Τζόλης. Αυτά, φυσικά, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.