Προ των πυλών είναι οι εκλογές στην ΕΟΚ με γνωστούς ανθρώπους του μπάσκετ να βγαίνουν μπροστά ώστε να αλλάξει σελίδα το άθλημα στη χώρα.

Ένας από αυτούς είναι παλαίμαχος άσος Παναγιώτης Φασούλας. Η συγκεκριμένη απόφαση του Παναγιώτη Φασούλα έχει ήδη βρει αρκετούς ενάντιους.

Με μια ενδεικτική φωτογραφία και με τρόπο κατηγορηματικό σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους απέναντι σε όσους στηρίξουν την υποψηφιότητα Φασούλα για την προεδρία της ΕΟΚ.

Δείτε το κείμενο των συνδέσμων

«Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα, αλλά πρέπει να τονιστούν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Οι παρακάτω Σύνδεσμοί του ΠΑΟΚ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε απέναντι στην υποψηφιότητα του γνωστού προδότη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι αλλάζει ομάδες, πόλεις, ιδέες, κόμματα και πεποιθήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την χρηματολαγνεία του.

Για έναν άνθρωπο που έχει αποτύχει σε ό,τι κι αν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν, στον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο που έχει περάσει από την ελληνική περιφέρεια, στον επιχειρηματία που από την περιουσία εκατομμυρίων έφτασε στην χρεοκοπία και συντηρούταν από τους μισθούς του στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, λοιπόν, τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να εμπιστευτούμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα δεν έχει πετύχει σε τίποτα και που είναι προφανές ότι θέλει να κερδίσει τη θέση για να βάλει το δάχτυλο στο μέλι.

Για να είμαστε ξεκάθαροι προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε ενδιαφερόμενο. Οι Βορειοελλαδίτες πολιτικοί και παράγοντες που στηρίζουν την υποψηφιότητα του ανίκανου προδότη και τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας που δεν θα ταχθούν απέναντί του, θα μας βρουν μπροστά τους.

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά είναι εχθρός του ΠΑΟΚ και εχθρός της Βόρειας Ελλάδας. Όποιος τον στηρίζει, είναι εχθρός μας. Όποιος δεν είναι απέναντί του, είναι εχθρός μας. Εμείς, τους εχθρούς μας τους κυνηγάμε μέχρι τέλους κι εμείς το μέχρι τέλους το εννοούμε.

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ

AΜΠΑΛΑΕΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ,ΑΡΙΔΑΙΑ, ΒΕΜ, ΕΔΕΣΣΑ, ΕΠΑΝΟΜΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ “LEMMY” – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΖΟΥΛΟΥ, ΘΥΡΑ4, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΠΑΤΡΑ, ΠΕΡΑΙΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, NORTHERNERS,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΓΡΕΒΕΝΑ
PAOK FANS EUROPE (Frankfurt, Stuttgart, Reutligen, Düsseldorf, Lüdenscheid, Troisdorf, Dortmund, Hannover, Berlin, Zürich, London, Stockholm)».

Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα, αλλά πρέπει να τονιστούν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Οι παρακάτω…

Posted by 1926.gr on Tuesday, September 22, 2020