Θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στον Άρη ο οποίος περιμένει μέχρι την Παρασκευή (25/9) τους Άραβες για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Εξόχως σημαντικές χαρακτηρίζονται οι επόμενες ημέρες για τον Άρη καθώς προβλέπεται να επικυρωθεί η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία. Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα για το ποσό της αγοράς του παίκτη, αυτό ανέρχεται στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Παράλληλα, υπάρχει συμφωνία του Άρη και με τον ποδοσφαιριστή για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που απέμενε ήταν να διευθετηθεί το ζήτημα της οφειλής του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στον Αργεντίνο επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν έντονων διαπραγματεύσεων βρέθηκε σημείο ταύτισης μεταξύ των δύο πλευρών, απομένει να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί κι έτσι θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα. Αυτό προβλέπεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες κι εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο, ο Ματέο Γκαρσία θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να υπογράψει το επίσημο συμβόλαιό του με τον Άρη και φυσικά να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη. Ομάδα από το Κατάρ ήρθε σε επικοινωνία με τους επιτελείς της ΠΑΕ Άρης και ουσιαστικά περιέγραψε το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, καλύπτοντας τα «θέλω» του Άρη. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την πλευρά του παίκτη. Στη συνέχεια ζήτησε διορία μέχρι και την Παρασκευή (25/9) η οποία θεωρείται η πλέον καταλυτική μέρα για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Υπό την έννοια ότι τότε θα ληφθεί οριστική απόφαση (από την ομάδα του Κατάρ) αν θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την αγορά του ποδοσφαιριστή ή όχι, έχοντας προφανώς κάνει την ίδια διαδικασία και με άλλους παίκτες.

Πηγή: gazzetta.gr