Την προσπάθεια υπεράσπισης του πρωταθληματικού τίτλου ξεκινά απόψε (20:30, Novasports 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Αν και το ματς είναι για τη 2η αγωνιστικής της Super League, πρόκειται για την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων», καθώς το παιχνίδι τους με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, επίσης κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα νέα αποκτήματα και μάλιστα αναμένεται να το κάνει με δύο εξ αυτών. Ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει στα άκρα της άμυνας τους Ραφίνια (δεξιά) και Χολέμπας (αριστερά), που θα αντικαταστήσουν αντιστοίχως Μπρούνο και Τοροσιδη.

Ο Τζολάκης θα παραμείνει στο τέρμα, με τους Σισέ και Μπα φαβορί για το κέντρο άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς σε ρόλο εξτρέμ, τον Βαλμπουενά «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί.

Ο Εμβιλά είναι στην αποστολή και δεδομένης της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχης. Εκτός αποστολής είναι οι ανέτοιμοι Σα και Πέπε, οι Σουντανί και Ανδρούτσος, καθώς και οι Λοβέρα και Βρουσάι, που είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Τελευταία «ζαριά» για Ματέους Ρέις

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με μεταγραφικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ματέους Ρέις. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι διαπραγματεύσεις με τη Ρίο Άβε και τον ποδοσφαιριστή προχώρησαν χθες σε τέτοιο βαθμό, που απομένουν πλέον ουσιαστικά οι υπογραφές.

Πάντως ο 25χρονος αριστερός μπακ έπαιξε κανονικά στο ματς πρόκρισης της πορτογαλικής ομάδας επί της Μπάνια Λούκα για τον β’ προκριματικό του Europa League. Αυτό σημαίνει πως χάνει το δικαίωμα συμμετοχής του στα ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε αυτά είναι σε Champions League, είτε στην έτερη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.