Την αγωνιστικότητα και τη συγκέντρωση που επέδειξε στην Μάλαγα θα πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός για να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε o Ματ Λοτζέσκι. Ο φορμαρισμένος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», μίλησε αποκλειστικά στην web tv της ιστοσελίδας, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε τον ίδιο χαρακτήρα που δείξαμε και στη Μάλαγα. Να μπούμε από το πρώτο λεπτό σοβαροί, να παίξουμε καλό μπάσκετ, να βρούμε εύκολα καλάθια και να τους δείξουμε πως τους αντιμετωπίζουμε σοβαρά. Να καταλάβουν από την αρχή ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτούς», τόνισε αρχικά ο Λοτζέσκι και συνέχισε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι ρόλο μπορεί να παίξει η έλλειψη ενδιαφέροντος του αντιπάλου. Δεν θα έχουν άγχος και αυτό μπορεί να τους κάνει να παίξουν ελεύθερα. Δεν έχουν κάτι να χάσουν, οπότε θα αγωνιστούν χωρίς πίεση και αυτό μπορεί να τους κάνει καλό. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να αισθανθούν άνετα. Αν δείξουμε από την αρχή πως είμαστε καλά, δεν αποκλείεται να τα… παρατήσουν και το έργο μας να γίνει πιο εύκολο».

Πηγή: Sport-fm.gr