Η αντιπρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου αναφέρθηκε στο πλάνο που υπάρχει για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στο 30%. Δεν αλλάζει το φορμάτ του πρωταθλήματος.

Η Κάτια Κοξένογλου μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και τοποθετήθηκε και πάνω στο πλάνο που υπάρχει ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα με ασφάλεια στο 30% της χωρητικότητας με ευθύνη των ομάδων.

«Μιλάμε για ποσοστό ανάλογα με εγκατάσταση περίπου στο 30% της χωρητικότητας, ώστε να βρούμε μια μέση λύση. Είμαστε προετοιμασμένοι και, μάλιστα, έχουμε βάλει και εταιρεία για να ρυθμίσει τα διαδικαστικά. Πρέπει να καταλάβουν οι αρχές ότι μπορούμε και το έχουμε αποδείξει, αφού έχουμε τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ διοργανώσαμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τα play off και τα play out.

Και σίγουρα είναι καλύτερα να μπει ο κόσμος στο γήπεδο, σύμφωνα με μέτρα και προδιαγραφές, παρά να τον αφήσουμε έξω. Να μπει με ευθύνη των ομάδων, οργανωμένα, με μέτρα προστασίας και ασφάλειας, παρά να βρίσκεται απ’ έξω όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Και θα είναι και ένα μέτρο εκπαίδευσης και πειθαρχίας του κόσμου», ανέφερε η αντιπρόεδρος της Λίγκας.

Με το ίδιο format με play offs και play out και τη νέα χρονιά

Το Δ.Σ. της Παρασκευής ανέδειξε πως και για τη νέα χρονιά θα υπάρξουν play offs για τις θέσεις 1-6. Από εκεί θα βγει ο πρωταθλητής.

Επίσης θα υπάρξουν ξανά play out για τις θέσεις 7-14.

Μία ομάδα θα υποβιβαστεί και εάν δεν θα αλλάξει κάτι θα πέσει άλλη μία μέσω των μπαράζ στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:30.

Πηγή: gazzetta.gr