Αν και εξασθενημένος, καθώς από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες έχασε τρία κιλά (!), ο Ντάνιελ Πράνιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Πάντως ο Κροάτης μέσος δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα των «πράσινων».

Την προπόνηση παρακολούθησε και στη συνέχεια γευμάτισε με τους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήρε μαζί του τους τραυματίες Πέτριτς, Μπαϊράμι (ατομικό πρόγραμμα) και Λαγό (θεραπεία). Η πιθανότερη σύνθεση με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του είναι: Καπίνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε ο Μέντες να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς της 33ης αγωνιστικής με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Μέχρι τότε εκτιμάται πως θα έχει αποθεραπευτεί ο Λαγός για να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ.

Πηγή: sport-fm.gr