Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε αποκαλύψει στην πρόσφατη συνάντηση ομάδων και παικτών στον ΕΣΑΚΕ πως δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να «μετακομίσει» σε νέα λίγκα και το απόγευμα το επανέλαβε!

«Όχι, είναι η αλήθεια. Δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό. Δεν γίνεται να πληρώνουμε εκατομμύρια και τα παιδιά να μην αγωνίζονται ή να μην παίζουν για κάποιο τίτλο. Υπάρχουν διάφορες λίγκες και έχω την εντύπωση ότι, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα δημιουργηθεί κι άλλη» είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην απογευματινή προπόνηση της ομάδος εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9.45μ.μ.).

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στα όσα έχουν στιγματίσει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό μπάσκετ, σημειώνοντας πως «ήταν λυπηρά τα γεγονότα. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα ξανασυμβούν ποτέ. Πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι όλοι μαζί και να βρουν λύσεις. Και οι παίκτες έχουν κάποια δίκαια αιτήματα, όμως, υπάρχουν και κάποια πράγματα που ζητάνε τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να βρεθούν λύσεις».

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Πηγή: gazzetta.gr