Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στα χέρια του Άρη βρίσκεται το χαρτί της FIFA με το οποίο εξασφαλίζει αναστολή ενός χρόνου για την υπόθεση Ντουρμισάι. Πλέον αποκτά το δικαίωμα μεταγραφών.

Ο Άρης έχει πλέον κι επίσημα την δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα για την σεζόν 2020-21. Και αυτό γιατί από το πρωί της Παρασκευής (31/7) στα γραφεία των «κίτρινων» έφτασε το χαρτί της FIFA για την αναστολή του ban για ένα χρόνο για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους προς τους Ούμπιντες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια κι έτσι δόθηκε το ΟΚ ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών.

Ήδη, οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει διάφορες υποθέσεις ποδοσφαιριστών και αναμένεται άμεσα να ανακοινώσουν τις συμφωνίες αυτές όπως και τις ανανεώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr