Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ρόι Κάρολ καθώς απόψε η Βόρειος Ιρλανδία θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου σε φιλική αναμέτρηση και έκανε δηλώσεις στο Skysports.

«Έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της Premier League και ξέραμε ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε φόρμα. Εκείνο το βράδυ παρακολούθησα το ματς από την εξέδρα.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν το αρχικό σχόλιο του, αναφερόμενος στο ματς της 25ης Φεβρουαρίου στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-0 και πρόσθεσε:
«Έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν ήταν… πεινασμένοι στο ματς, δεν πάλεψαν και ήταν ένα σοκ από αυτήν την άποψη, όχι όμως και ο τρόπος που παίξαμε. Αξίζαμε τα δύο γκολ που βάλαμε».

Ο 36χρονος πορτιέρο, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου πέντε χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους» είδε χαλαρούς τους παίκτες της πρώην ομάδας του στο παιχνίδι του Φαλήρου.

«Μπορεί να είσαι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να δίνεις πάντα το εκατό τοις εκατό. Για έμενα δεν το έκαναν αυτό έδειξαν ότι δεν ήταν πεινασμένοι. Δεν πάλεψαν στο ματς.

Δεν ξέρω αν πίστευαν ότι θα πάρουν εύκολα το ματς, αλλά κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι. Μπορεί να έχουν χαλαρώσει από τη στιγμή που έφυγε ο Σερ Άλεξ.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι έχουν τη ρουτίνα τους. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στην Premier League. Είναι μεγάλη διοργάνωση με κορυφαίες και μη ομάδες, που παλεύουν για να πάρουν βαθμούς και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε χαρούμενοι και ο καθένας στην Ελλάδα είναι χαρούμενος, διότι ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι η Γιουνάιτεντ είναι υπέροχη ομάδα και ξέρουμε ότι πρέπει να τους σεβαστούμε.

Θα είναι διαφορετική ομάδα στο Old Trafford», επεσήμανε ο Κάρολ, αλλά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους ενόψει του δεύτερους ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου.

«Έχει περάσει το ένα ημίχρονο, αλλά το καλό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ στην έδρα μας και έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ένα καθαρό σκορ και η Μάντσεστερ έχει πολύ πίεση πλέον.Ας ελπίσουμε ότι αφήσουμε έξω.

Αν είναι 0-0 στο ημίχρονο και οι οπαδοί θα τους ασκήσουν πίεση. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Κάρολ.

Πηγή: sport-fm.gr