Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/07) στον Βόλο την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο μετά από οκτώ χρόνια, καθώς ανέλαβε την προεδρία του ΝΠΣ, στην προσωρινή διοίκηση που ορίστηκε από το πρωτοδικείο.

Ο έμπειρος παράγοντας βγήκε μπροστά και ανέλαβε πρόεδρος της ΠΑΕ, σε μια κρίσιμη καμπή για την ιστορία της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Super League.

Ο δήμαρχος Βόλου κάλεσε ταυτόχρονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Νίκης να συσπειρωθούν με τον ΝΠΣ, ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και ζήτησε από επιχειρηματίες της περιοχής να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας, με τον έμπειρο παράγοντα να συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος αναφέρει:

«O Αχιλλέας Μπέος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Ο Δήμαρχος Βόλου, σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα του Βόλου, ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά.

Συμπαραστάτες του σε αυτή την προσπάθεια θα είναι Βολιώτες επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με μοναδικό στόχο όλων τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Μπέος

Μέλη: Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος».

Νέος τεχνικός ο Σάκης Τσιώλης

Παράλληλα, όπως έγινε και επίσημα γνωστό «η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 61χρονος τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες έχοντας καταγράψει πολλές και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Σάκη Τσιώλη.

Βοηθός του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Βόλου θα είναι ο Κώστας Μπράτσος».

* Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα του ΝΠΣ Βόλος.