Αβέβαιο είναι το μέλλον του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στα κορτ του τένις, καθώς ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο χειρουργείο. Πριν τέσσερα χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί χέρι, κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, ενώ τώρα αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα στο αριστερό. «Θα σας πω σύντομα ποια θα είναι τα σχέδιά μου», είπε στους δημοσιογράφους ο Ντέλπο μετά την απόσυρσή του από τον αγώνα του κόντρα στον Σόμντεβ Ντέβαρμαν στο Ντουμπάι.

«Δεν μπορώ να πω αν θα γίνει εγχείρηση, αλλά νιώθω παρόμοιους πόνους με αυτούς που ένιωθα πριν τέσσερα χρόνια στο άλλο χέρι. Δεν είναι θετικό για το μέλλον μου, αλλά θα κάνω ό,τι μου πει ο γιατρός και θα πρέπει να είμαι πιο δυνατός από ποτέ», τόνισε ο 25χρονος, που έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στον Ινδό αντίπαλό του, αλλά ήταν αδύνατον να βγάλει το ματς…

«Δεν αισθάνομαι καλά. Ο καρπός μου πονάει και όλοι ξέρουν τι μου συνέβη πριν τέσσερα χρόνια στον άλλο καρπό. Δοκίμασα τα πάντα σήμερα, όμως ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις σε αυτές τις συνθήκες. Είμαι συνεχώς σε επαφή με τον γιατρό. Προσπαθεί να μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω, όμως ξέρω τα όριά μου», κατέληξε ο Ντελ Πότρο.

Πηγή: sport-fm.gr