Στην τουρκική Καϊσέρισπορ θα αγωνίζεται το επόμενο εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο έλληνας μέσος εξήγησε σε Τούρκους δημοσιογράφους τους λόγους της απόφασής του.

Ξεκαθάρισε πως ήθελε μια ομάδα στην οποία θα είχε επαρκή χρόνο συμμετοχής ώστε να μπορέσει να παραμείνει στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και να εξασφαλίσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στη Βραζιλία για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο. Για να πάω στη Βραζιλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπρεπε να παίζω. Όλα εδώ είναι πολύ ωραία. Ωστόσο στο τέλος της σεζόν θα είμαι πίσω στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Τουρκία, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Τζιόλης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα:

«Οι άνθρωποι της Καϊσέρισπορ έδειξαν πως με ήθελαν πραγματικά. Η ομάδα είναι βέβαια σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτή».

Πηγή: Sport-fm.gr