Στο γεγονός πως κάθε αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο στάθηκε στις δηλώσεις του για το ντέρμπι «αιωνίων» της Ευρωλίγκας ο Μάικ Μπράμος.

Ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ τόνισε πως είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες και τόνισε την ανάγκη να παίξουν όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να έρθει η νίκη. Δε συμμερίζεται την άποψη πως το ματς είναι «τελικός»για τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως οι δυο αντίπαλοι γνωρίζονται καλά και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, ενώ αντίθετα εμείς έχουμε τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν πιστεύω ότι θα είναι αγώνας ίδιος με το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει, όπως κάθε φορά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, αλλά δεν είναι ‘τελικός. Δεν θα τον χαρακτήριζα έτσι. Υπάρχουν ακόμη οκτώ αναμετρήσεις μέχρι το τέλος του Top16 και τα βλέπουμε ξεχωριστά. Αυτή την εβδομάδα ο ‘τελικός’ μας είναι αυτός, την άλλη εβδομάδα θα έχουμε έναν ακόμη “τελικό”… Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη πολύ καλά. Η ενέργεια και το πάθος είναι σημαντικά, αλλά χρειάζεται να είσαι και έξυπνος σε αυτούς τους αγώνες. Δεν μπορείς να αφήσεις τον κόσμο να σε παρασύρει, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Κι οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες, γνωρίζουν για την αντιπαλότητα, έχουν αγωνιστεί πολλές φορές ο ένας απέναντι στον άλλον. Οπότε, πιστεύω ότι όποιος ελέγξει τον ρυθμό, αυτός είναι που θα αναδειχθεί νικητής στο τέλος».

Πηγή: Sport-fm.gr