Λίγες ώρες έμειναν για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην οποία θα αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής και ολοκλήρωσης των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων,με τα σενάρια να είναι συγκεκριμένα και όλα δείχνουν πως θα επιβεβαιωθούν.

Το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα έρχεται από τους Times, που κάνει λόγο για οριστική απόφαση πραγματοποίησης Final 8 τόσο σε Champions League όσο και στο Europa League, με τη διαδικασία για την πρώτη να διεξάγεται στη Λισαβόνα, ενώ για τη δεύτερη πηγαίνει προς Γερμανία, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει σε Φρανκφούρτη ή Ντίσελντορφ.

Οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.

Ο κορονοϊός άλλαξε τα πάντα στον σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, καθώς ο τελικός του Champions League είχε σχεδιαστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αυτός του Europa League στο Γκντανσκ. Πάντως, η UEFA για να αποζημιώσει τους Τούρκους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη «κλειδώσει» για Αγία Πετρούπολη (2021), Μόναχο (2022) και Λονδίνο (2023).