Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ρέντη συνεχίζουν να έχουν τον ρόλο του φαβορί για την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την προσεχή σεζόν.

Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη και μεταβατική περίοδο λόγω του κορονοϊού και των όσων έχουν προηγηθεί και οδεύουμε ουσιαστικά σε μία κατάσταση όπου οι ομάδες θα αναγκαστούν να παίξουν… μαζεμένες δύο χρονιές. Με δεδομένο ότι η τρέχουσα περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα θα έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις κάθε μήνα (και μέχρι να τελειώσει η νέα χρονιά πια) το προπονητικό στον Ρέντη εξακολουθεί να προβάλλει ως φαβορί για να γίνει εκεί η προετοιμασία για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τελική απόφαση δεν προκύπτει να υφίσταται, όμως προς τα εκεί οδεύουμε. Δεν είναι μόνο η λογική που το επιτάσσει αλλά και αυτό που υπάρχει ως κλίμα για την αποφυγή επιπλέον μετακινήσεων για μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, καθώς σε μία προετοιμασία μπορεί να υπάρχουν 30 με 35 παίκτες συν το επιτελείο του συλλόγου. Σε μία τέτοια περίσταση εφόσον ο Ολυμπιακός μείνει Ρέντη για τη βασική του προετοιμασία θα κοιτάξει μήπως κάνει κάποια φιλικά στο εξωτερικό ή μετάσχει σε κάποιο τουρνουά. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με μία προετοιμασία που είναι να γίνει τον Σεπτέμβριο και δεν θα διαρκέσει πάνω από 20 μέρες.

Πηγή: gazzetta.gr