Θέση για τη μεταγραφή του Χουάν Μάτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «BBC».

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να άκουσε τα… εξ αμάξης από την πλειοψηφία των οπαδών της Τσέλσι για την αποχώρηση του Ισπανού μέσου από τον σύλλογο και θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Είναι μία από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ένας προπονητής, αλλά για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη η συγκεκριμένη. Θα ήθελα πολύ να τον έχουμε στο σύνολό μας ακόμη. Σίγουρα θα το ήθελα. Αλλά το να έχεις έναν παίκτη σε αυτήν την κατάσταση είναι δύσκολο. Του αξίζει να παίζει. Θέλω ο κόσμος να είναι χαρούμενος. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να του δώσω χαρά στην ομάδα, αλήθεια λυπάμαι, αλλά χτίζω την Τσέλσι με δεκάρι τον Όσκαρ» δήλωσε αρχικά ο «Special One» και συνέχισε:

«Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που θα μείνει στις καρδιές των οπαδών, καθώς επίσης και των συναδέλφων του. Ήμουν μαζί του μόνο έξι μήνες και τον συμπάθησα πολύ. Φανταστείτε πως θα είναι αυτοί που έζησαν μαζί του για τρία χρόνια. Μένει στην ιστορία της ομάδας. Κέρδισε σημαντικά τρόπαια και ο κόσμος τον αγαπά. Μια μέρα θα έρθει εδώ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και οι οπαδοί θα του δείξουν τι σημαίνει γι’ αυτούς».

Πηγή: england365.gr