Στον Άρη ήταν σχεδόν σίγουροι ότι το θέμα με τα δελτία θα λυνόταν χθες (24/1), αλλά αυτό δεν συνέβη καθώς δεν χορηγήθηκε η φορολογική ενημερότητα. Ωστόσο, είχαν έτοιμο πλάνο για την περίπτωση που το θέμα έπαιρνε αρνητική τροπή. Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση μέσω του Διοικητικού Πρωτοδικείου, στο οποίο προσέφυγαν.

Έτσι, είχαν βγάλει άκρη πέρυσι με διοίκηση Ψηφίδη και για αυτό υπήρχε στην άκρη του μυαλού εδώ και κάποιες ημέρες να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο σχέδιο. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είχε χειριστεί τότε το θέμα και ίδιος το ανέλαβε και τώρα. Στην ΠΑΕ Υπάρχει αισιοδοξία, διότι αυτή τη φορά βγήκε και δικαστική απόφαση για προσωρινή διαταγή.

Η ΦΑΕ ζήτησε τη γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, αλλά αυτή η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο.

Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας μέσω του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Αν καθυστερήσουν και άλλο οι εξελίξεις και δεν έρθουν ευχάριστα νέα και με αυτόν τον τρόπο, τότε οι νεοαποκτηθέντες θα αποχωρήσουν, διότι σε μία εβδομάδα εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Οι Γουναρίδης, Καμινιώτης, Μπακασέτας, Κουσίδης, Βλάχος και Μπουγαΐδης θα μείνουν στον «αέρα». Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ενόχληση και από τις ομάδες τους, δηλαδή τις Μπριζ και Γρανάδα, που συναίνεσαν στον δανεισμό τους, καθώς τους παραχώρησαν ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά μόνο αυτό δεν συμβαίνει προς το παρόν.

Πηγή: sport-fm.gr