Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ερίκ Τοχίρ, έπειτα από συνάντηση που είχε και με τον Μάσιμο Μοράτι, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις επαφές με τη Γιουβέντους για την ανταλλαγή του Φρέντι Γκουαρίν με τον Μάρκο Βούσινιτς.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη πορεία των «Curva Nord» προς τα γραφεία της διοίκησης της Ίντερ, ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι θα ματαιωθεί.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ίντερ:

«Η Ίντερ ενημερώνει ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για τη μεταγραφή των παικτών Φρέντι Γκουαρίν και Μίρκο Βούσινιτς. Ο Πρόεδρος Thohir, αφού επικοινώνησε με τον. Μάσιμο Μοράτι, και με τους διευθυντές της Εταιρείας έκρινε ότι οι όροι δεν πληρούνται, τεχνικά και οικονομικά, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και έχει ήδη δώσει εντολή στους ηθήνοντες να αξιολογήσουν και άλλες ευκαιρίες στην αγορά, αυτό έχει ως στόχο να ενισχύσει την ομάδα σε σχέση με τις οικονομικές παραμέτρους που ορίζει το δημοσιονομικό Fair Play».