Να μη βρεθεί και πάλι στο ίδιο έργο θεατής θέλει η Τότεναμ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, κάνοντας έτσι ευκολότερο το έργο της Άρσεναλ, η οποία τελικά κατάφερε να κάνει κάτοικο «Έμιρεϊτς» τον Μεσούτ Εζίλ.

Το ίδιο «σκηνικό» πάει να συμβεί και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αυτή τη φορά όμως με την Σάλκε πρωταγωνίστρια, η οποία αν προχωρήσει για τη μεταγραφή του Λούις Χόλτμπι από την Τότεναμ, θα διαθέσει με περισσότερη ευκολία -αλλά με τα ίδια χρήματα- τον Τζούλιαν Ντράξλερ στην Άρσεναλ.

Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει το χειρότερο για τον πρόεδρο της Λονδρέζικης ομάδας, Ντάνιελ Λίβι, καθώς δεν θέλει να είναι αυτός που θα βοηθήσει και πάλι την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να ενισχυθεί.

Έτσι, εμφανίζεται αποφασισμένος να «ακυρώσει» την πιθανή μετακόμιση του Χόλτμπι στο «Γκελσενγκίρχεν», ώστε να μη δώσει τόσο εύκολα το δικαίωμα στη Σάλκε να παραχωρήσει τον Ντράξλερ στους «κανονιέρηδες». Οι Γερμανοί έχουν ζητήσει τον δανεισμό του άσου της Τότεναμ, την ώρα που η Άρσεναλ αναμένεται να καταθέσει 37 εκ. λίρες για τον 20χρονο Γερμανό διεθνή των «βασιλικών μπλε».

Πηγή: england365.gr