Την αποφυγή των λαθών που οδήγησαν στην ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και την επιστροφή στις νίκες έχει στόχο ο Ολυμπιακός, ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Top16 της Euroleague, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Με συσπείρωση θα καλυφθεί το κενό του Έισι Λο τόνισε ο Έλληνας διεθνής που εξήγησε πως οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο θετικά αποτελέσματα στην έδρα τους για να πάρουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Είναι ένα μεγάλο ματς μετά από μια βαριά ήττα. Αλλάξαμε την εικόνα μας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά για να τα καταφέρουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν πρέπει να χάσουμε στην έδρα μας αν θέλουμε να προκριθούμε. Βασιζόμαστε και στον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε που θα γεμίσει το γήπεδο», είπε αρχικά ο νεαρός γκαρντ.

Όσο για το αν είναι έτοιμος να αντικαταστήσει το κενό του τραυματία Λο; «Στεναχωριέμαι για τον Έισι. Δεν μπορούμε να βγάλουμε καμία χρονιά μαζί. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε όλοι μαζί, εκ των έσω, τη λύση, αλλά είναι ένας παίκτης που δύσκολα αντικαθίσταται».

Πηγή: Sport-fm.gr