Με μια πρωτότυπη ιδέα βρήκε την ευκαιρία να προπονείται εν μέσω καραντίνας ο Ρίο Μιγιάκε. Ο Ιάπωνας ξιφομάχος, ασημένιος Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας στο Λονδίνο το 2012 αποφάσισε να εργαστεί στην εταιρία Uber Eats που παρέχει υπηρεσίες ντελίβερι με το ποδήλατο!

Επομένως βρήκε έναν τρόπο να γυμνάζεται, αλλά και να έχει και κάποια έσοδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιγιάκε αρνήθηκε όλες τις χορηγίες που είχε στο διάστημα της αποχής από τους αγώνες.

«Νομίζω ότι ήταν λίγο ανάρμοστο να λάβω υποστήριξη σε μια τέτοια κατάσταση, γι ‘αυτό είπα στους χορηγούς μου να ανασταλεί προς το παρόν» τόνισε ο Ιάπωνας Ολυμπιονίκης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο οποίος με τη νέα του δουλειά… έβγαλε σχεδόν 19 δολάρια την ημέρα.

«Αναγκαστικά χρησιμοποιώ τις αποταμιεύσεις μου για τα προς το ζην, οπότε πρέπει να κερδίσω χρήματα μόνος μου. Σκέφτηκα επίσης, ότι κάνοντας την παράδοση του Uber Eats, θα διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση», τόνισε ο Μιγιάκε, ενώ αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει επαφή με άλλα άτομα και είναι μικρός ο κίνδυνος εξάπλωσης.

Η μόνη φορά που έχω επαφή είναι όταν παίρνω φαγητό από το προσωπικό του εστιατορίου».

https://www.facebook.com/ryo.miyake.fencing/videos/631739104222743/?v=631739104222743