Το Γενάρη τα… σπουδαία

Σίγουρος πως θα προκύψει κάτι καλό για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
9:55
26/12/2013
Το Γενάρη τα… σπουδαία
loading

Ενθουσιασμένος από τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της «Sport Five» αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επρόκειτο να συναντηθεί μαζί τους μέσα στον Ιανουάριο για να κουβεντιάσουν τις προτάσεις που θα του φέρουν οι Γερμανοί.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ενδιαφέρεται μόνο για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά φέρεται να πιστεύει πως μπορούν να υπάρξουν και άλλες χορηγίες από χώρους της «Αγια-Σοφιάς».

Μέχρι στιγμής μία μόνο πολυεθνική εταιρεία-κολοσσός του εξωτερικού έχει εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για να δώσει το όνομά της στο νέο… σπίτι της «Ένωσης».

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα χέρια του διοικητικού ηγέτη του «Δικεφάλου», όμως φημολογείται πως η προσφορά θα είναι τέτοια που δύσκολα η απάντηση θα είναι αρνητική.

Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει θέσει τα 10 εκατ. ευρώ ως το ελάχιστο ποσό για να διαπραγματευτεί την ονοματοδοσία του γηπέδου, χωρίς να ορίζει κάποιο όριο.

Δηλαδή, μπορεί να έρθει μία πρόταση για την «Αγια-Σοφιά» που να είναι μικρότερη, αν και θα είναι για λιγότερα χρόνια ή αντίθετα να απορριφθεί μία πολύ μεγαλύτερη προσφορά, επειδή αυτή θα «δένει» την ΑΕΚ εφ' όρου ζωής.

Για αυτό τον λόγο ο ισχυρός επιχειρηματίας δεν βιάζεται για το συγκεκριμένο θέμα και θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις, προτού λάβει την τελική του απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει