Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης τα στελέχη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γραφτούν μέλη για να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη, σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Την έμπρακτη στήριξη και αγάπη τους στον Ολυμπιακό θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης θα γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη, με σκοπό την ενίσχυσή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος.

Θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη Κυριακή οι αρχηγοί Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης με σχετική τους δήλωση είχαν απευθύνει έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει μαζικά το παρόν στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα το Σάββατο, που μας πέρασε, στο κατάστημα Red Store στο Καραϊσκάκη και να δηλώσει δυναμικό παρόν στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει ο Ερασιτέχνης.

Επίσης χθες το βράδυ τόσο ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε , όσο οι Κούλης Δουρέκας, Τάσος Μητρόπουλος και οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάρκο Πάντελιτς, παρευρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν τον θρίαμβο της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 82-66 για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης

«Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Αύριο Τετάρτη 20/10 στις 12:30, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όλοι θα εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή θα ανανεώσουν την εγγραφή τους και θα παραλάβουν την κάρτα μέλους.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. με ώρα προσέλευσης 12:00.»

Πηγή: gazzetta.gr