Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και στον αθλητικό τομέα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Η παρουσία κόσμου στις εξέδρες αυτήν τη στιγμή μοιάζει αρκετά μακρινό, ενώ όταν αυτό επιτραπεί, φαντάζει βέβαιο ότι θα γίνει με μειωμένη προσέλευση οπαδών στις εξέδρες. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που στην ΑΕΚ σκέφτονται ακόμη πιο έντονα τη μετακόμιση στη Ριζούπολη.

Στην Ένωση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει τις σκέψεις για να αλλάξουν έδρα τη νέα σεζόν. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας επεξεργαστεί περισσότερο το ενδεχόμενο αυτό, οι υπεύθυνοι της ομάδας διαπίστωσαν το πόσο συμφέρουσα επιλογή είναι, βάσει και των νέων συνθηκών.

Στον «δικέφαλο»γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα που έχουν σχέση με το γήπεδο, όπως ενοικίαση και συντήρηση, από τη στιγμή που τα έσοδα από τα διαρκείας και απλά εισιτήρια είτε δεν θα υπάρχουν, είτε θα είναι εξαιρετικά μειωμένα.

Ένας από τους υπέρμαχους της επιστροφής της Ριζούπολης, σύμφωνα με σημερινά «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που συμφωνεί σε μια μετακόμιση σε περιοχή κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, την τελευταία σεζόν πριν την είσοδο στο νέο γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά».