Κόντρα στην Καλλονή την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και οι «πράσινοι» θέλουν να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα -μετά το ζέσταμα- περιελάμβανε ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2».
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν κανονικά με εξαίρεση τον Εμίρ Μπαϊράμι που εδώ και καιρό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Δίπλα στα παιδιά η ΠΑΕ

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον πρόσφατο τηλεμαραθώνιο της Unicef για τα παιδιά και τη συμμετοχή των «πρασίνων» σε αυτόν.

Η ομάδα εκπροσωπήθηκε από τους Χουάν Ρότσα και Στέφανο Κοτσόλη, ενώ πρόσφερε μία φανέλα και μια μπάλα που έφεραν τις υπογραφές όλων των παικτών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με εκπροσώπους τους Χουάν Ραμόν Ρότσα και Στέφανο Κοτσόλη, ο Παναθηναϊκός συμμετείχε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στον Τηλεμαραθώνιο της Unicef, προσφέροντας για δημοπρασία μία φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της Ομάδας.

Με αυτό τον τρόπο, ο Σύλλογός μας συνέβαλε για μία ακόμα χρονιά, στο ν’ αυξηθούν οι κλήσεις προσφοράς και συμπαράστασης προς τα παιδιά που υποφέρουν τις συνέπειες της φτώχειας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Η βοήθεια των πολιτών μέσα από τον Τηλεμαραθώνιο, πρόκειται να μετατραπεί από τη Unicef σε ειδικές θεραπευτικές τροφές, εξοπλισμό για τα κέντρα υγείας για υποσιτισμένα παιδιά, σε καθαρό νερό, σε εμβόλια και βιταμίνες και σε προγράμματα προστασίας από τη βία.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται πάντα ενάντια σε ό,τι υπονομεύει το μέλλον των παιδιών, όπως είναι η φτώχεια και ο υποσιτισμός που τ’ αφήνουν εκτεθειμένα σε κάθε είδους εκμετάλλευση».

Πηγή: Sport-fm.gr