Ώρα αλλαγών στον Ατρόμητο. Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, δίνει την ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο να κάνει αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Θυμίζουμε, πως στην αποστολή, για πρώτη φορά, είναι ο Χρήστος Αρκούδας, του οποίου η τιμωρία έληξε.

«Η ομάδα μας επιστρέφει σε ένα θεσμό που έχει πετύχει ιστορικές γι’ αυτήν επιτυχίες και σίγουρα μας ενδιαφέρει να κάνουμε καλή πορεία σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε όμως επειγόντως αλλαγές και φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε διαφορετικοί απ’ ότι στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο στον επαναληπτικό στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση. Ο Παναιτωλικός είναι μια σφικτή ομάδα δεν μας ξεγελούν τα δύο τελευταία του αποτελέσματα, θέλει προσοχή και ειδικά στον επιθετικό κομμάτι», ήταν τα λόγια του Παράσχου.

Η αποστολή:
Σηφάκης, Μπάρκας, Καλλέργης, Νάστος, Γεωργίου, Φυτανίδης, Γκαρσία, Αρκούδας, Φάμπιο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος.

Πηγή: Sport-fm.gr