Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τα γκολ που πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν εμφανίστηκε ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Ο Γκιγκς, ο οποίος την Παρασκευή κλείνει τα 40, πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη φορά κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και με δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Μάλιστα, παρά το 5-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ, ο έμπειρος μέσος επεσήμανε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

«Πιστεύω πως η ταχύτητά μας έκανε τη διαφορά. Το πρώτο γκολ ήταν ένα απλό παράδειγμα. Γρήγορο παιχνίδι. Ήταν ευχαρίστηση να παίζω πίσω από την τετράδα της επίθεσης», τόνισε αρχικά ο Ουαλός άσος και πρσέθεσε:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε αχάριστοι. Το να σκοράρεις πέντε γκολ οπουδήποτε στην Ευρώπη είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήταν μεγάλη η ευχαρίστηση».

Πηγή: england365.gr