Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε τέρματα… φιλοδώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης την Αλμερία (5-0), όμως η «βασίλισσα» είδε τον Κριστιάνο να φεύγει τραυματίας και να «παγώνει» εν μέρει! Έρμαιο στις διαθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η Αλμερία, όπου αν και στο πρώτο μέρος είχε τις ευκαιρίες της, στο δεύτερο «κατέρρευσε» και η «βασίλισσα» απέδρασε με το υπέρ της 5-0!

Τα πράγματα ξεκίνησαν εκπληκτικά για τους Μαδριλένους που πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά στον αγώνα, ο Κριστιάνο (ποιος άλλος;) είχε ήδη ανοίξει το σκορ! Αφού στην συνέχεια τόσο ο Μπέιλ, όσο και ο Μπενζεμά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Αντσελότι πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπου τα σουτ των γηπεδούχων είτε έφευγαν άουτ, είτε έβρισκαν στον… τοίχο του Ντιέγκο Λόπεθ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρος, ήρθε η «παγωμάρα» για τη Ρεάλ. Όχι δεν δέχθηκε γκολ, αλλά ο Κριστιάνο έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Κι αφού οι πρωτευουσιάνοι συνήλθαν από αυτό το μίνι σοκ, ξεκίνησε το show! Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μπενζεμά με φοβερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Μπέιλ βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Έπειτα ανέλαβαν ρόλο οι «μικροί». Πρώτος ο Ίσκο (75’) και μετά ο Μοράτα (81’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 κι ενώ στο 85’ ο Καζεμίρο θα μπορούσε να σκοράρει, όμως σημάδεψε στο δοκάρι!

Πηγή: sport-fm.gr