Με χαρακτηριστικό τρόπο ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς προέτρεψε τον κόσμο να μείνει σπίτι κι έσπειρε την ελπίδα, στέλνοντας μήνυμα για ένα όμορφο αύριο, μετά το τέλος της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Το καλοκαίρι έδωσε την κρίσιμη βολή στη λευχαιμία. Έκτοτε, συνεχίζει να μάχεται, με το πιο σημαντικό γαλόνι για πάντα στη στολή του. Για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς η κρίση που επικρατεί λόγω του ιού Covid-19 είναι μια πολύ πιο απλή αποστολή. Και είναι σίγουρος ότι θα εκτελεστεί με επιτυχία, προτού επιστρέψουμε στην όμορφη κανονικότητα της ζωής μας.

Ο προπονητής της Μπολόνια μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport» για τις δύσκολες μέρες που περνά η Ιταλία, αλλά κατάφερε να γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία ακόμη και τον πιο επηρεασμένο από τη δίνη του κορονοϊού: «Μετά; Όλα θα είναι όμορφα. Κανονικότητα, θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα» και συμπλήρωσε προτρέποντας τον κόσμο να μείνει σπίτι:

«Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο».

Πηγή: gazzetta.gr