Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία με την οποία παραλάβουν οι οπαδοί της ομάδας τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός…

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την 5η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα διεξαχθεί στο “Parc des Princes” την Τετάρτη 27/11/2013 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα Voucher του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” (είσοδος VIP) για τους κατόχους εισιτηρίων Διαρκείας, την Δευτέρα 18/11 και Τρίτη 19/11 από τις 10:00 έως 17:00. Την Τέταρτη 20/11 θα μπορούν να προμηθευτούν από τα εναπομείναντα εισιτήρια και με σειρά προτεραιότητας οι υπόλοιποι φίλαθλοι μας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί Voucher θα πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο, με το οποίο θα ταξιδέψει και με την υποχρεωτική επίδειξη τους (Voucher και ΑΔΤ ή Διαβατήριο) θα ανταλλάξει με τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανωτέρω ανταλλαγή θα γίνει την ημέρα του αγώνα, έξω από το γήπεδο “Parc des Princes” από τις 17:30 έως τις 21:15 (τοπική ώρα).

Όσοι φίλαθλοι έρθουν μεμονωμένα στο γήπεδο θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες της Γαλλικής Αστυνομίας:

• Το σημείο συνάντησης είναι η στάση Porte de St Cloud της Γραμμής ΜΕΤΡΟ 9 από τις 17:00 και μετά.

• Με τις οδηγίες της Γαλλικής Αστυνομίας θα οδηγηθούν έξω από το γήπεδο “Parc des Princes” όπου θα γίνει η ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων με τα Voucher και η ανταλλαγή τους με εισιτήρια

• Προσοχή εάν δεν γίνει η παραπάνω ταυτοποίηση (τα στοιχεία του Voucher δεν είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητας η Διαβατηρίου) δεν θα είναι δυνατή η ανταλλαγή.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40€.

Πηγή: Sport-fm.gr