Επίθεση στον επιθετικό της Εβερτον Ρομέλου Λουκάκου έκανε ο Αντρέ Βίλας Μπόας κατηγορώντας τον ότι δεν προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς.

Αφού συνεχίζει να επιμένει πως έδρασε σωστά στην περίπτωση του τραυματισμού του Ούγκο Γιορίς, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αποφάσισε να ασχοληθεί και τον άλλο πρωταγωνιστή της φάσης, τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την κριτική που δέχθηκε από τον ιατρικό κόσμο για την απόφαση του να αφήσει εντός αγωνιστικού χώρου τον Γιορίς ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι, έριξε τις ευθύνες στον Βέλγο επιθετικό.

«Είναι εντυπωσιακή η έκταση που έχει πάρει το θέμα, ωστόσο κανείς δεν αναρωτήθηκε αν ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον τερματοφύλακα» τόνισε ο Πορτογάλος, επιμένοντας πως ο Λουκάκου θα μπορούσε να είχε πηδήξει για να μην χτυπήσει με το γόνατο του το κεφάλι του Γάλλου γκολκίπερ.

Παράλληλα, ο Βιλάς-Μπόας ο οποίος είχε φέρει στην Τσέλσι τον Λουκάκου το 2011, εξέφρασε και την απογοήτευση του γιατί όπως επεσήμανε ο 20χρονος επιθετικός δεν επικοινώνησε με τον Γιορίς μετά το ματς για να μάθει για την κατάσταση του. Η δήλωση αυτή προκαλεί ωστόσο απορία, με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος είχε σπεύσει από την πρώτη στιγμή να τονίσει πως ο γκολκίπερ της Τότεναμ ήταν μια χαρά και γι’αυτό συνέχισε και στο ματς.

Πηγή: england365.gr