Στην αθωότητά του σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για στημένα παιχνίδια επέμεινε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Επί 2,5 ώρες ο Μάκης Ψωμιάδης αναφέρθηκε σε πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσθεσε πως το μοναδικό του λάθος ήταν πως διέφυγε της σύλληψης επειδή φοβήθηκε όταν ασκήθηκε δίωξη εναντίον του.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

Ξεκινώντας την απολογία του, ο Μάκης Ψωμιάδης δήλωσε: «Κυρία Πρόεδρε και σεβαστό δικαστήριο. έχω υποστεί μια ταλαιπωρία δύο ετών κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έχω μιλήσει σε κανένα ΜΜΕ. Με έχουν κατηγορήσει για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση και δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο κατηγορούμαι και ελπίζω μέχρι να πεθάνω να το μάθω. Κατηγόρησαν εμένα και την οικογένειά μου και το χειρότερο που θα μπορούσαν να μου κάνουν είναι ότι κατηγόρησαν το γιο μου. Χτύπησαν την οικογένειά μου άνευ λόγου και αιτίας. Ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν με βρήκαν και αφού έφυγαν, μετά από δέκα λεπτά επέστρεψαν και συνέλαβαν το γιό μου στο σπίτι μου. Απέφυγα τη σύλληψη γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα αδύναμος και αυτό γιατί οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια από την πρώτη στιγμή με έχρισαν ένοχο και αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης».

Συγκινημένος συνέχισε: «Έφτασαν στο σημείο να πούνε ότι έκανα εγκληματική οργάνωση με το γιο μου για τον οποίο είμαι πολύ περήφανος».