Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκάλεσε στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Μπαρτσελόνα την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό, όχι τόσο ως τίτλος όσο ως μήνυμα για την επιστροφή στον ίσιο δρόμο ενός τμήματος που έδωσε πολλές χαρές στο παρελθόν.

Έτσι, η ΚΑΕ προσκάλεσε την ομάδα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής.

«Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία κατέκτησε το Λιγκ Καπ και μας έκανε όλους υπερήφανους, θα είναι η επίσημη προσκεκλημένη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Barcelona (21/2, 21.30).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποθεώσουν τους αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και τα μέλη του «πράσινου» σταφ, που θα κάνουν το… γύρο του θριάμβου 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Γι’ αυτόν το λόγο καλό θα είναι να πάρετε από νωρίς θέση στις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να χειροκροτήσετε το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου μας, το οποίο επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από δέκα χρόνια.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:

Διαδικτυακά, μέσω του paobc.gr και του viva.gr.

Από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

Τηλεφωνικά στο 11876

Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Παρασκευή 20/1 από τις 18.30 μέχρι τις 21.30.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου».