Ο Έλληνας μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος δήλωσε ότι ο Φετφατζίδης είναι καλύτερος από τον Νίνη και εξήγησε γιατί έχει «τρελάνει» τους ξένους σκάουτερ

Ο Αντώνης Αποστολόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή «Πολλά κιλά μπάλα» με τον Ευάγγελο Μίχο και είπε τα εξής:

Για τον συσχετισμό μερικών νεαρών Ελλήνων παικτών με τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν υπάρχει Έλληνας Μέσι, δεν υπάρχει ο Έλληνας Ινιέστα ούτε ο Έλληνας Τσάβι. Αυτά τα ονόματα είναι δημιουργήματα από σχολές που δεν έχουμε στη χώρα μας».

Για το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες παίκτες επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Bundesliga: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Η Γερμανία έχει καλό πρωτάθλημα, όχι όμως τόσο όσο η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία, όπου για μένα είναι το κορυφαίο. Απλώς το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Τον είχα δει πριν από 2 χρόνια με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Μου έκαναν εντύπωση τα χαρακτηριστικά του. Επίσης μου τράβηξε την προσοχή το γεγονός πως ένα παιδί με αυτό το σωματότυπο έχει τόσο ταλέντο και το εκφράζει με τέτοιο τρόπο.

Το σώμα του δεν τον βοηθάει να βγάλει το ταλέντο που έχει. Παρόλα αυτά το καταφέρνει, επειδή έχει τρομερές επινοήσεις για την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Φετφατζίδης είναι καλύτερος από τον Νίνη. Έχει 3-4 χαρακτηριστικά που οι σκάουτερς των ξένων ομάδων εντυπωσιάζονται αμέσως. Αντιθέτως, ο Νίνης είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως δεν έχει κάποια από τα στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν τον ξένο σκάουτερ. Δεν κάνουν καλό τα όσα γράφονται για αυτόν. Κανείς Έλληνας δεν κάνει 10 εκατ. ευρώ».

πηγή: gazzetta.gr