Το θέμα της ημέρας στην ποδοσφαιρική Αγγλία είναι η αυτοβιογραφία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και ένα από τα πολλά «γαργαλιστικά» θέματα που έθιξε και συζητήθηκε πολύ είναι το περιβόητο «pizza-gate»: Το κομμάτι πίτσας που εκσφενδονίστηκε στον Σκωτσέζο στη διάρκεια «μανούρας» που έγινε στη φυσούνα έπειτα από ένα επεισοδιακό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ το 2004.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φέργκιουσον έγραψε: «Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ήρθε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι ο Βενγκέρ νόμιζε ότι εγώ τον προσέβαλα. Τότε βγήκα έξω και φώναξα “Αρσέν, άσε ήσυχους τους ποδοσφαιριστές μου”. Το αμέσως επόμενο πράγμα, ήταν η… προσγείωση ενός κομματιού πίτσα στο πρόσωπό μου. Πίστευα ότι το έκανε ο Φάμπρεγας, αλλά ποτέ δεν έμαθα και δεν ήμουν σίγουρος».

Ο Φέργκιουσον λοιπόν συμβάδισε με τον «μύθο» (που έχει υποστηρίξει στο παρελθόν και ο Μάρτιν Κίον) ο οποίος θέλει ως δράστη της… ρίψης τον Καταλανό. Και πιθανότητα θα επιβεβαίωσε πλήρως τις υποψίες του σήμερα. Μόλις έμαθε ότι απ’ τους πρώτους που έκαναν like σε μια φωτογραφία με πίτσα που ανέβασε το «arseblog» στο instagram ήταν ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ!

Πηγή: Sport-fm.gr